fbpx

Rólunk

Honnan jött az ötlet?

www.egyediszallasok.hu létrehozásának ötlete 2016 szeptemberében merült fel bennünk, amikor is egy csodálatos egyedi szálláshelyen tölthettünk el pár napot. Ezt a helyet egy véletlen keresés során fedeztük fel egy nemzetközi szálláskereső portálon. Ekkor szembesültünk vele, hogy mennyi ilyen különleges kis gyöngyszem lehet még csodás kis országunkban, amikről nem is tudunk, mert elvesznek a rengeteg szállás kínálat között.

 

Kiderült, hogy sokan keresnek hasonló egyedi élményeket, különleges helyeket, mint mi. Ahogy kiderült az is, hogy ők is véletlenül, vagy csak hosszas kutakodás útján találják meg ezeket a ritka kincsnek számító helyszíneket.

 

Ekkor döntöttük el, hogy összegyűjtjük Magyarország legkülönlegesebb, legegyedibb szálláshelyeit egyszerűbbé téve felfedezésüket mások számára is. Oldalunk célja, hogy az egyediségre vágyó utazókat összehozzuk a valamiben kitűnni vágyó, a megszokottól valamiben eltérő, különleges élményt kínáló szállásadókkal.

 

Amennyiben Te is megálmodtál egy egyedi otthont, amit szívesen megosztanál másokkal is akkor köztünk a helyed, csatlakozz csapatunkhoz, légy egyedi szállásadó partnerünk.

 

Ha pedig Te is, unod már az átlagos szálláshelyeket, bátran nézz körbe nálunk, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő szállást, ahol garantáltan egyedi élményben lesz részed.